Het buitenleven --- Vakantiehuisje te huur, Boshuisje

Houd jij van het buitenleven en van  fietsen of wandelen in het Belgische Noord Limburg midden in het groen van Eksel  (2000 km knooppunten routes ),maar je weet niet waar te overnachten ? dan heb ik de oplossing voor U.

Houd u van kamperen met een ietsje meer luxe, in de buurt van vele dorpen zoals Lommel ,Peer ,Neerpelt, Leopoldsburg enz... met de vele activiteiten en terrasjes, met trekpleisters zoals  het klankenbos, heemmuseum, wind- en watermolen  in Neerpelt of de mijngeschiedenis van de koolmijnen  in  Heusden-zolder of de sahara in lommel, of fietsen door de bomen of door het water  keus genoeg je kan ook gewoon aan het water gaan wandelen in de Begijnenvijvers    er zijn ook grote en kleine fiets en wandel routes puntknopen plan is beschikbaar, ook fietsen door de bomen is in de buurt op 1 km  en daar is ook een fietsen verhuur.in het fietscafe.

 

Je kan in Lommel of Hasselt museums bezoeken,in sittard het kasteel Limbricht,in Maastricht de schatkamer  olv baseliek  of je kan uitstappen doen naar Bobejaanland,  De olmense zoo    of bokrijk in gent 

 

Houd u het liever rustig dat kan ook natuurlijk.

Dan heb ik voor U een pareltje om te verblijven, in het Boshuisje  aansluitend  met slaapgedeelte in caravan,  Er is plaats voor 4 personen dit wil zeggen twee dubbele bedden. ( een van 140 br en een van 160 br de maat voor de hoeslakens ) .

Er is een grote tuin van 900 vierkante meter, volledig omheind H 180cm     

Er is ook een douche met wc apart, en een apart keukentje met frigo en kleine diepvries, een klein bakhoventje   plus  een microgolfoven en koffiezet aparaat  Koken kan ook op gas (alle huisraad aanwezig.

In het woongedeelte staat een tv ,   en ook eentje in de slaapkamer met video,s.       Verwarming op mazout.

Er is ook een kleine Barbecue.

Er ligt genoeg documentatie binnen om te zien wat je hier allemaal kan doen.

Gratis wifi  

Dit alles op privé terrein  (niet op camping ) in de buurt, +-5 km   een Aldi en een Delhaize en een paar leuke Restaurantjes of frituur.

Geen jeugd alleen a.u.b.. (dit om de rust te bewaren ).

HONDEN  na afspraak, alleen brave wel opgevoede ( die niets kapot bijten of grote gaten in de tuin maken,) ,moeten wel in eigen mandje slapen niet op het bed wegens allergie van onze klanten.(respecteer)

Te huur van 1 mei tot 1 Nov   minimum per 2 Nachten 80 € /      Midweek 4 nachten maandag tot donderdag 160€ /     per week Maand tot zond  6 nachten 240€ /    of langer bv 14 dagen op afspraak.

U mag toekomen vanaf 11 uur in voormiddag en verlaten de dag van vertrek om 5 uur in de namiddag.

Zelf lakens  en handdoeken mee te brengen.

PERMANENTE VERHURING IS NIET MOGELIJK.

 

                         ...  Prijslijst .....

 

Voor een klein prijsje van 40€ per Nacht.   (alle energie inbegrepen).

Eindschoonmaak 35€.   of je mag het ook zelf doen

Waarborg 100€ die je terug krijgt als alles oké is.  (wordt terug  gegeven bij het verlaten van het pand  ).

Bij reservatie wordt een voorschotje van 50€ gevraagd

Het resterend bedrag dient betaald te worden bij overhandigen sleutel.

 

U mag ook altijd eerst vrijblijvend eens komen kijken natuurlijk. 

Voor afspraak graag een mailtje. naar annpaenen@hotmail.com u krijgt gegarandeerd antwoord binnen de 24 uur

 

 

 

ps

Geen spraakberichten op 2dehands aub ,,,ik kan die niet openen.

 

 

 

 

Geschiedenis van, ons huisje in het bos staat naast onze vakantiebungalow, en omdat wij deze weinig of niet gebruiken  kwam het idee om deze eventueel eens aan fietsers of wandelaars tijdelijk  te verhuren.

Onze gebruikers zullen dan ook het huisje netjes en proper houden,zodat de volgende klant  ook  tevreden is.